Partner uit de kast – online programma

⇒ Het programma is volledig online te volgen.
⇒ Werkboek met 7 hoofdstukken.
⇒ Per hoofdstuk diverse opdrachten.
⇒ Ontspanningsoefening (geleid).
⇒ Drie afleveringen Partner uit de podcast.
⇒ Alles in je eigen tijd en in je eigen tempo.

⇒ Lifetime toegang tot het programma.
⇒ Geen quick fixes, was het maar zo eenvoudig.
⇒ Wel boordevol informatie die bijdragen aan je herstel.

Na het volgen van dit programma weet je hoe je betekenis geeft aan jouw leven na deze impactvolle gebeurtenis. Je staat met beide benen op de grond en bent eigenaar van jouw toekomst. Veerkrachtiger dan ooit.

Dit is een programma boordevol informatie wat ik had willen weten toen mijn man uit de kast kwam. Nu allemaal op 1 plek. In dit programma deel ik met jou mijn levenslessen als ervaringsdeskundige én als therapeut.

Je krijgt toegang tot een online omgeving met daarin:
Een werkboek (ruim 90 pagina’s) met 7 hoofdstukken over de crisis, de coming out en de gevolgen voor je relatie, je ouderschap. Hoe verhoud je je tot je omgeving? Over de schuld, de schaamte en het taboe. De slingerbeweging die je maakt tussen verdriet, rouw en herstel. De weg naar herstel geeft je handvatten hoe jij verdere stappen zet in je leven na deze ingrijpende, levensveranderende gebeurtenis. Per hoofdstuk verschillende opdrachten. Je ontvangt een ontspanningsoefening om je benen onder je lijf te krijgen en te houden én drie afleveringen van Partner uit de podcast.

€ 77,-

“Verdrink niet in je emoties, verdring ze ook niet„