Partner uit de kast

Als je partner uit de kast komt lijkt je leven in duigen te vallen. Als jij uit de kast bent gekomen lijk je in een achtbaan te stappen. Dit is een impactvolle gebeurtenis die het leven van beide partners op z’n kop zet. Beide partners staan voor een eenzame tocht, vol onbegrip en verdriet en bij vlagen uitputtend. Hoe houd ik me staande in die storm van schuld, schaamte, taboe en zorgen? Je dreigt alles te verliezen wat tot voor kort de grootste zekerheid leek.

Er ontstaan diepe breuklijnen, je leven lijkt tot stilstand te komen. Hoe reageren de kinderen, hoe vertel je het je omgeving, hoe herstel je de verbinding met jezelf, met je partner en je omgeving? En dat juist in deze tijd, waarin de wereld op slot zit en jouw wereld steeds kleiner wordt. In het online programma ontwikkel je uitzicht op het leven dat voor je ligt. Onder meer deel ik met jou mijn levenslessen toen mijn partner uit de kast kwam. Je bent niet alleen. Je volgt het programma anoniem.

Partner uit de kast

In dit volledig online en anoniem te volgen programma krijg je inzicht in je eigen proces én het proces waar je partner doorheen gaat. Je weet welke stappen je kunt zetten, samen of alleen, zodat je weer grip krijgt op je leven. Alles in je eigen tijd en in je eigen tempo. Een uitgebreid programma met daarin een werkboek incl. opdrachten die helend zijn. Daarnaast ontvang je drie afleveringen van Partner uit de podcast.

De weg naar herstel

Laat het leven weer over jou gaan. In dit verkorte programma krijg je tools en handvatten om weer controle te krijgen over jouw leven. Krachtige opdrachten die helder zicht geven op wat jij te doen hebt. Stap in de realiteit van jouw leven, reset je kompas en word eigenaar van jouw toekomst. Een waardevol en uniek programma dat je helpt herinneren wie je in werkelijkheid bent. Ook te volgen als JIJ uit de kast bent gekomen.

 

“Van verlies naar betekenisvol leven”

 

Over mij

In 2014 kwam mijn man uit de kast na een relatie van 15 jaar. Na zijn coming out voelde het alsof ik aan de rand van de afgrond stond. Ook ik heb de route langs het verlies afgelegd. Ondanks al mijn kennis over rouw moest ik zelf opnieuw door het diepe dal van rouw en mezelf opnieuw uitvinden.

Danielle Warnier

Partner uit de kast

♥ Je hebt het verlies vroeg of laat in de ogen te kijken.

♥ Zet je verlies om in betekenis en kracht.

♥ Daar is bereidheid en een dosis moed voor nodig.

♥ Veer terug in je leven, op je eigen manier.

♥ Slingerend tussen kwetsbaarheid en kracht.

♥ Laat het leven over jou gaan.

♥ Kies voor het perspectief dat het leven je iets komt brengen.

♥ Word weer eigenaar van je toekomst.